Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Renovare / Produse Ecologice
Foto

 

 

Renovarea este un castig al calitatii vietii. Mii de cladiri de locuinte si de serviciu ne ofera imaginea unei pustietati triste. Dupa lungi perioade de utilizare, cladirile se prezinta fara confort si calitate. Si tocmai mediul ambiant este un factor important al starii noastre de bine.

 

Renovarea profesionala mareste calitatea spatiului de locuit si munca, scade consumul de energie si imbunatateste climatul incaperii.

Cu un program foarte dezvoltat de sisteme calitative pentru asanare si renovare pe baza de var hidraulic, ROFIX ofera baza ideala pentru un obiectiv pretentios de renovare. Multitudinea de materiale si idei creeaza spatiu liber pentru universuri de locuit si de muncit incitante.

 

Materiale si procedee ecologice exprima atitudinea noastra fata de sanatate si de mediu. Este deschisa poarta spre spatiul dumneavoastra individual confortabil. Va rugam sa intrati!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.