Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Sisteme de izolatie termica
Foto

Protectia mediului prin termoizolare ROFIX - Economie de energie din partea casei

 

 

 

 

Construirea constituie o interventie masiva in mediul inconjurator cu un efect considerabil asupra mediului inconjurator. 40% din consumul total de energie se utilizeaza pentru incalzirea cladirilor. Aceasta este oricum de doua ori mai mult decat cel al circulatiei, "marele agresor al mediului inconjurator".

Cu acest rezultat, cantitati imense de CO2 inevitabil incarca atmosfera si contribuie la temutul efect de sera. Pana la o treime din energia termica produsa se pierde din nou prin invelisul neprotejat al cladirilor. Materiale de constructii verificate si permanent optimizate si sistemele de termoizolare si monolitizare ne ofera posibilitatea unei conceptii de cladiri durabile, care sunt in stare sa reduca considerabil consumul de energie, respectiv costurile de incalzire.

Ele reduc evacuarea substantelor nocive din aer, reduc pierderea de energie pentru incalzire cu mai mult de 60 %, menajeaza resursele de energie si reprezinta o contributie importanta si necesara pentru protectia mediului inconjurator.

Sistemele de termoizolare si monolitizare ROFIX sunt astfel o investitie rentabila pentru viitor si se pot anticipa din punct de vedere al protectiei mediului, un consum mai mic de combustibil pentru incalzire si o dimensionare mai redusa a instalatiilor de incalzire deja din primele perioade de incalzire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.