Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Tencuieli
Foto

n interior si exterior, tencuielile ROFIX ofera o imagine buna. Fie ca element atractiv de design sau ca si protectie a zidariei fata de intemperii.

In antichitate, mortarele pentru tencuiala erau deja cunoscute. Astfel, la inceput au fost folosite mortare pe baza de argila, intalnite si astazi in tarile sudice, dar si in combinatie cu tendinta de a construi ecologic, la optiunile noastre.

Calcarul a aparut apoi in Grecia antica ca prim material liant pe baza minerala. Cu ajutorul calcarului au putut fi produse tencuieli rezistente la intemperii, care in mare parte s-au pastrat si pana in zilele noastre pe temple.

Romanii cunosteau deja utilitatea asa numitelor substante hidraulice. Tehnica constructiilor s-a schimbat foarte mult de atunci.Odata cu inventarea cimentului de Portland la mijlocul secolului al 19-lea, ne sta la dispozitie un liant hidraulic cu ajutorul caruia pot fi concepute si materiale de constructie cu rezistenta ridicata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.