Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Tencuieli decorative
Foto

Incaperile si fatadele, in ambientul carora se poate trai, sunt expresia unei arhitecturi vii. Pe langa amenajare, in special suprafetele peretilor si fatadelor reflecta personalitatea locatarilor.

ROFIX ofera o varietate de posibilitati de structura si nuante pentru a amenaja peretii si fatadele in mod distinct si marcheaza astfel amprenta executantului, conferind cladirii un aspect plin de viata.

Prin jocul de lumini si umbre pot fi obtinute efecte suplimentare sub forma de proeminente si profunzimi. Straturile protectoare pentru incinte si fatade determina nu doar caracterul exterior, ci si rezistenta unei case, doua criterii esentiale care asigura calitatea locuintei si pastrarea valorii acesteia.

Nuantele ne influenteaza psihicul si corpul, ne insufletesc gandurile si sentimentele, trezesc vise si amintiri. O cromatica adecvata subliniaza structura arhitectonica a unei cladiri si le creeaza oamenilor o stare de confort psihic.

Produs: grund universal pentru interior si exterior.

Aplicare: pentru tencuieli superioare pastoase(Rofix pe baza de rasina siliconata, silicata sau sintetica)pentru egalizarea si hidrofobarea suplimentara a bazei.

Proprietati: aderenta buna, este absorbit de baza, nu blocheaza difuzia.

Baza: trebuie sa fie uscata si urata.

Utilizare: se aplica nediluat cu 24 de ore inaintea tencuielii.Poate fi aplicat cu rola sau bidineaua.

Consum: cca 0,2-0,25 kg/mp

Temperatura: nu se va lucra sub +5o C.

Livrare: in galeti din material plastic a 20 kg si 5 kg.

Depozitare: se pastreaza la rece, ferit de inghet.Durata de depozitare cca 12 luni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.