Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Vata bazaltica
Foto

Frontrock Max PLUS sunt plăci rigide de vată bazaltică "Dual Density" din 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit. Plăcile sunt inscripţionate pe faţa superioară pentru a asigura o montare corectă.

Domenii de utilizare: Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt special concepute pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor în sistemele de termoizolare exterioară (REDArt®). Se montează în contact cu suprafaţa suport prin lipire cu adeziv şi prin ancorare suplimentară cu dibluri. Nu se montează în zona de soclu şi de contact cu terenul. Informaţii detaliate cu privire la montaj se găsesc în broşura de punere în operă a produsului.

Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă marcată cu numele producătorului. Pe eticheta produsului sunt menţionate caracteristicile principale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.