Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Vopsele destinate constructiilor
Foto

ROFIX este partenerul receptiv nevoilor dvs. Cu ajutorul culorilor puteti crea anumite atmosfere sau sa dati o stralucire cu totul noua incaperilor dvs. In aceasta situatie nu se pune accentul neaparat pe bogatia de culori, ci pe o corelare a diverselor elemente vopsite care sa activeze simturile. Lumea este prea colorata ca sa o percepem in tapet alb din fibra aspra. De aceea lasati-va inspirati, aveti curaj in privinta culorii. Nuante definite delicat, combinatii si tehnici rafinate va poarta inspre dimensiuni senzationale.

Variatiuni infinite ofera nuanta individuala de culoare pentru amenajarea fatadelor si a incaperilor. Gasiti nuanta dvs personala de culoare: culorile deschise au un efect usor si prietenos, dau impresia de spatiu si fac ca fiecare incapere sa para mai mare. Nuantele inchise au un efect sumbru, de ingustare, ingradire, limitare si pot transmite un sentiment de nesiguranta. Culorile reci creeaza distanta, sunt pasive si dau impresia de obiectivitate si functionalitate. Efectul lor este linistitor si revigorant. Culorile calde creeaza apropiere si o atmosfera personala, confortabila si intima, au efect provocator si activant.

In lumea vopselelor si materialelor ROFIX se pun in permanenta accente noi pentru concepte gandite menite sa aduca oamenii si arhitectura la unison. Raspundem din nou la culoare, creeam spatii si atmosfere atractive.

 

 

(va invitam sa descarcati) Paletarul de culori ROFIX

 

ROFIX PP 301 HYDROSOL TIEFGRUND 

Produs: grund de adancime diluabil cu apa, aplicabil cu pensula (rol de grunduire si fixare), pe baza de dispersie fina acrilo-copolimerica.

Utilizare: pentru fixarea suprafetelor vechi sau noi, dar insuficient de stabile sau nisipoase, de ex beton, blocuri de BCA, tencuieli si zigraveli cretoase pe baza de dispersii, inainte de aplicarea tencuielilor pe baza de rasini sintetice sau a vopselelor.

Proprietati: incolor, nu dauneaza mediului inconjurator, mare capacitate de patrundere in adancime, capactati de penetrare.

Suprafata: trebuie sa fie uscata si fara solventi.

Aplicarea: poate fi aplicat saturat cu pensula, rola sau pistolul (cu aer sau airless). Procentul de diluare este decis in functie de suprafata (max 20%). Dupa un timp de uscare de 24 h (in functie de conditiile meteo) se pot aplica si alte straturi de material. Este necesar a se avea in vedere ca dupa uscare sa nu apara suprafete lucioase. Se recomanda testarea. Nu se aplica la tempereturi sub +5o C. Ustensilele se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Livrarea: in canistre din material plastic 10 L.

Depozitarea: in locuri racoroase, ferite de inghet. Durata de depozitare: max 6 luni.

Consum: 0,15-0,30 kg/mp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.