Ghidul Serviciilor
Oleander Garden, Curteni / Mures - Peisagistica Si Ingrijire Gradini
inapoi la firma 812 vizite
Poza Amenajări parcuri şi spaţii verzi
Foto

Cand alegem sa incepem o noua lucrare si sa lucram la parcuri, spatii verzi, gradini, spatii publice ne gandim la personalitatea si la stilul proprietarului, clientului, luam in considerare dorintele si planurile lui si avem in vedere grija fata de natura.

Priceperea noastra am dobandit-o in urma lucrarilor, in urma amenajarilor spatiilor verzi pe care le-am transformat, carora le-am dat forme si pe care le-am facut accesibile dupa solicitarea clientului. Experienta noastra de peste 15 ani ne-a ajutat sa inaintam de la fiecare lucrare cu un si mai mare avant si sa ne mandrim cu ceea ce am realizat.

Odata intrati intr-un proiect nou, am reusit sa ne tinem de etapele stabilite si sa oferim clientilor servicii complete: evaluarea spatiului, consiliere, planificare, plan technic, proiectare, design vizual tridimensional, urmate de etapele de executie.

Cu ajutorul programului nostru inovativ pentru proiectarea grădinilor avem posibilitatea sa-ti pregatim un film tridimensional in care sa-ti aratam cum poate arata viitoarea ta gradina, iti oferim posibilitatea (vizuala) de a face o plimbare prin gradina ta, a admira frumusetea florilor, astfel alegerea ta să fie definita de dorintele si visele tale!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.