Ghidul Serviciilor
Didona B-Restaurant Sendereni Galati
inapoi la firma 232 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto

Restaurant “Didona B” ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic, nunta ta de vis.

Locatia, situata intr-o zona linistita, pune la dispozitia clientilor o sala de evenimente, facilitati de cazare, terasa, spatii de recreere, precum si aproximativ 50 locuri de parcare.

Spatiul, amenajat in stil modern, este prevazut cu sisteme de ventilatie si climatizare performante ce pot asigura maximum de confort pe toata durata anului si este dotat cu bucatarie ce poate satisface si cele mai rafinate gusturi culinare.

In speranta ca veti alege sa petreceti alaturi de noi momentele speciale din viata dumneavoastra, noi va intampinam cu oferte adecvate fiecarui tip de eveniment, consiliere pe toata durata organizarii si desfasurarii efective a evenimentului si servicii de cea mai buna calitate, la unul din cele mai moderne restaurante din Galati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.