Ghidul Serviciilor
Balneomedcenter Sofianu-Ramnicul Valcea
inapoi la firma 318 vizite
Poza Recuperare functionala
Foto
  • Consultații oferite de medic specialist de recuperare pentru toate tipurile de patologie prezentate (reumatologice, posttraumatice, ortopedice, neurologice și cardiovasculare) pentru care se consideră necesară și posibila recuperarea deficitului vasculo-neuro-motor rezidual în urma tratamentului de bază.
  • Tratamentele de recuperare-reabilitare din domeniul patologiei neuro-locomotorii și cardio-vasculare se efectuează în cadrul bazei de tratament care include echipamente de ultimă generație de electroterapie (curenți galvanici, curenți de joasă și medie frecvență), sonoterapie, magnetoterapie, laser, termoterapie, masaj terapeutic și drenaj veno-limfatic, piscină cu apă încalzită și sală de kinetoterapie cu toate facilitățile necesare.
  • Kinetoterapia reprezintă metoda majoră pe care se bazează recuperarea funcțională a deficiențelor aparatului neuro-motor de cauze neurologice, ortopedice și reumatologice. Ea este precedată și pregătită de protocoale care utilizează alte tipuri de proceduri incluse în fizioterapie (hidroterapie, electroterapie, magnetoterapie, termoterapie, fototerapie, masajul terapeutic) cu rol antialgic, decontracturant (pentru musculatura spastică sau contractată), vasodilatator și biotrofic, antiinflamator sau antiedematos.
  • Ea se poate aplica și profilactic, pentru prevenirea deficitelor locomotorii și se realizează înaintea sau după intervențiile chirurgicale asupra aparatului locomotor, urmată sau nu de asistență ortopedică sau protezare.
  • Analize și investigații complementare oferite prin parteneriat cu laboratoare acreditate din Râmnicu-Vâlcea și București.
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.