Ghidul Serviciilor
Tablouri Canvas
inapoi la firma 154 vizite
Poza Poster/ poster inramat
Foto
Foto
Foto

Decoratiunile interioare cu postere incadrate in rame subtiri  negre, albe, aurii sau argintii vor creea o linie moderna si calda spatiului.

 Culoarea face cele mai vizibile schimbari intr-o incapere. Nu este necesara vopsirea peretilor in alte culori pentru a face vizibil acest aspect. Puteti realiza acest lucru printr-un aranjament nou sau cu schimbarea decoratiunilor interioare mai vechi cu decoratiuni interioare cu postere. Este un mod elegant, subtil si putin costisitor pentru a genera o noua atmosfera.  Posterele sunt tiparite la inalta rezolutie pe hartie fotografica de cea mai buna calitate (nu se rupe si nu se toceste pe margini sau la colturi).  Totodata li se ofera un plus de cerneala pentru un efect vizual inedit.

 

 

 

Inramarea este o arta in sine, iar rama are rolul de a evidentia frumusetea si eleganta unui tablou. 

Pentru posterele uzuale, printate la noi am ales 3 tipuri de profile de rama standard, in gama de culori cea mai ceruta: alb, negru, auriu si argintiu.

Pentru proiectele speciale, cum ar fi amenajari hoteluri, restaurante, sali fitness, cladiri de birouri s.a.m.d. oferim servicii de inramare cu profil de rama la alegere. Avem peste 100 modele din lemn, sau material sintetic de diferite forme si culori. Detinem utilaje noi si o echipa pregatita sa vina in sprijinul iubitorilor de arta, ajutandu-i sa aleaga cea mai potrivita rama pentru lucrarea sau lucrarile detinute.  Inramarea va evidentia astfel lucrarile de arta in contextul spatiilor care le gazduiesc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.