Ghidul Serviciilor
Styllia Class
inapoi la firma 836 vizite
Poza Cursuri Make-up Artist
Pret: 800 RON
Foto
Foto
Foto

O mare sansa pentru voi! Styllia va ofera in premiera aceste cursuri, la Iasi, Suceava, Bacau si Piatra Neamt. Produsele folosite sunt de calitate premium. Sala de cursuri este amenajata la cerinte inalte. Va asteptam. Locuri limitate pe serie!

Scoala de make-up artist Styllia foloseste pentru curs doar produse profesionale de renume de la PARISAX, ATELIER PARIS, PARIS BERLIN, Pensulele sunt, de asemenea, incluse in trusa de training.

Scoala de make-up Styllia beneficiaza de suportul si experienta a trei lectori.

Iata doar cateva dintre lectiile predate;

- Fizionomii.

- Produsele profesionale de machiaj folosite la o sedinta de make-up. Ustensile de make-up. Trusa obligatorie. Igiena pensulelor.

- Pregatirea sedintei de make-up. Pregatirea fetei pentru machiaj. Baza de machiaj in functie de tipul de ten, culoarea ochilor, nuanta pielii.

- Estetica sprancenelor prin pensat. Vopsitul genelor si sprancenelor.

- Machiajul corector si machiajul “sculpting” (pentru pometi, nas, barbie, frunte, ochi, buze).

- Machiajul de zi si machiaj de seara (include tehnicile: BANANA , RETRO , RANDUNICA, SMOKEY EYES, PIN-UP, ACUARELA,  CREIONUL si EYE LINER GEL-ul in variante simple si combinate ca baza in realizarea tehnicilor).

- Machiajul de mireasa.

– Machiajul tenului matur si/sau ridat.

– Machiajul pentru persoanele care poarta ochelari.

Durata cursului este de 6 saptamani, cu program flexibil decis de comun acord cu cursantii in prima zi de curs. Pretul cursului la Iasi este de 800 lei (la Suceava, Bacau si Piatra Neamt pretul cursului este de 1000 lei) iar plata se poate face in transe.

Diplomele sunt eliberate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii si sunt valabile  in Uniunea Europeana.

Telefoane de contact  – 0757.148.795 STYLLIA

Acte necesare la inscriere - copii dupa certificatul de nastere si carte de identitate, - copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul), - copie dupa ultima diploma de studii (ex. absolvent 10 clase sau liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, absolvent de facultate cu sau fara licenta) sau adeverinta de la unitatea de invatamant frecventata in prezent, - adeverinta de la medicul de familie care sa certifice faptul ca persoana ce urmeaza cursul nu se afla in evidenta pentru boli cronice, neurologice sau transmisibile si este apta pentru a urma cursul de make-up artist.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.