Ghidul Serviciilor
Styllia Class
inapoi la firma 836 vizite
Poza Cursuri manichiura - pedichiura
Pret: 800 RON
Foto

Styllia îşi lărgeşte aria cursurilor de formare profesională acreditate prin deschiderea  cursurilor  de manichiură – pedichiură.

 

Cursurile se adresează persoanelor care: - au absolvit învăţământul minim obligatoriu (10 clase) sau - cel minim obligatoriu la data absolvirii cursantului  (de exemplu, până în anul 2003 învăţământul minim obligatoriu era de 8 clase). Cursul durează o lună, respectiv trei luni şi înglobează ore de teorie si practică pentru deprinderea tuturor tehnicilor necesare curăţirii şi estetizării unghiilor la perfecţie. De asemenea, în cadrul cursului vot fi predate metode moderne şi variate de manichiură SPA şi pedichiură SPA. Masajul mâinilor şi picioarelor va fi predat de specialişti în masaj corporal şi kinetoterapie. Styllia pune la dispoziţia cursantelor toate produsele si trusele necesare practicii. Se lucrează numai cu produse profesionale CUCCIO Cursul costă 800 de lei plătibili în rate. Pentru modulul de calificare care vine în completarea primului modul, cursantele vor plăti o diferență de 200 de lei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.