Perne antialergice umplute cu bilute siliconizate hipoalergice / hipoalergenice din polyester 100% tip SuperBall reprezintă prima alegere pentru înlocuirea umpluturilor obişnuite permitand fabricarea unor perne de o calitate deosebită, deţinand urmatoarele avantaje:
- hipoalergica / hipoalergenica – faţă de umpluturile obişnuite, pentru producţia umpluturii siliconizate poliester 100% tip biluţe marca SuperBall® folosim materii prime speciale şi sterile cu un potenţial mult diminuat de a cauza o reacţie alergică (alergie). Tehnologia automată de producţie ce permite controlul deplin asupra fiecarei etape tehnologice garantează puritatea absolută şi absenţa micro-organismelor, aceştia fiind factori pe care îi controlăm la fiecare lot ce iese din producţie. Conditiile speciale de depozitare, manipulare şi transport pe care le aplicăm cu stricteţe asigură fără riscuri caracterul hipoalergic / hipoalergenic al umpluturii până la clientul final care este primul ce atinge umplutura cu mâna. Absenţa substanţelor periculoase este garantată de certificarea conform standardului OEKO-TEX ® 100(cl. I *).
- prezinta o mai buna elasticitate – fiecare bilă din compunerea umpluturii se compune din mai mult de 50 de fibre. În afară de însăşi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate în toate direcţiile, incomparabilă cu elasticitatea unei singure fibre.
- durata mare de utilizare – datorită faptului că umplutura este preaglomerată în biluţe individuale (fibra buclata sau ciorchine) de dimensiunea unei perle, rezultă o capacitate antiaglomerantă foarte bună, ceea ce înseamnă că îşi va păstra proprietăţile iniţiale o mare perioadă de timp, chiar după foarte multe spălări sau după ce perna a fost presată / vidată un timp îndelungat.
- lavabila in masini de spalat automate, la 95 de grade, permitand chiar si inalbirea – doar umplutura de poliester 100% tip biluţe marca SuperBall® este lavabilă la 95 de grade Celsius. Această temperatură foarte înaltă de spălare reduce şansa de supravieţuire a acarienilor şi a bacteriilor la minim