Ghidul Serviciilor
Dianys Consulting
inapoi la firma 140 vizite
Poza Despre noi
Foto

Dianys Consulting este o firma cu capital 100% romanesc, condusa de persoane cu o vasta experienta în industria financiar-bancara locala, colectari si administrare de creante pe plan intern cat si pe plan european, ale caror cunostinte si abilitati sunt oferite astfel în serviciul clientilor nostri.

 

Respectul fata de client

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai vasta experienta dobandita pe parcursul desfasurarii activitatii noastre de recuperare creante si colectari debite, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

 

Integritatea

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra, clientii nostri,  ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata de recuperari creante si colectare debite. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.

 

Atitudinea pozitiva

Imbinand experienta dobandita pe parcursul practicarii serviciilor de recuperari creante si colectare debite cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.