Ghidul Serviciilor
West Part Hidraulyc Transmision
inapoi la firma 136 vizite
Poza Interventii in garantie
Foto

West Part Hidraulyc & Transmision asigura utilizatorii si posesorii motoarelor DEUTZ de o atentie deosebita pentru asigurarea celor mai bune conditii de utilizare a echipamentelor ce contin integrate motoare DEUTZ. West Part Hidraulyc - in calitate de Centru Regional de asistenta tehnica al IML Romania - sustine permanent imbunatatirea serviciilor de interventii in garantie.

Procedura standard de solicitare a unei interventii in garantie poate fi urmarita atat de catre reprezentatul producatorului cat si de utilizatorul final: se solicita interventia in scris, cu datele complete privind identitatea solicitantului, locatia unde se afla echipamentul, persoana de contact, tipul de motor si seria de fabricatie, tipul de echipament-producatorul-seria de fabricatie precum si o descriere cat mai amanuntita a problemelor observate. In urma acestei solicitari veti fi contactati de reprezentantii nostri si se va stabili exact modalitatea de interventie. Pentru a solicita o interventie in perioada de garantie va recomandam sa ne contactati urgent .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.