Ghidul Serviciilor
West Part Hidraulyc Transmision
inapoi la firma 136 vizite
Poza Motoare DEUTZ Xchange
Foto

Motoarele revizionate DEUTZ - o solutie rapida , functionala si practica ! Motoarele DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral ( motor pentru inlocuire a unui motor vechi ) si sunt disponibile pentru toate familiile de motoare DEUTZ.  Avantajul este ca Deutz foloseste tehnologii de prelucrare avansate si asigura inlocuirea tuturor componentelor uzate iar calitatea este echivalenta cu cea a unui motor nou ( garantie, siguranta in exploatare, cicluri de intretinere ).

Motoarele Deutz Xchange sunt o solutie ideala pentru inlocuirea unui motor uzat. Acesta este preluat de catre fabrica si va constitui baza pentru reconstructia unui alt motor.

Cerintele minime pentru acceptarea unui motor in programul DEUTZ Xchange sunt : blocul motor si restul componentelor sa nu fie deformate/fisurate/sparte si motorul trebuie sa fie complet.

Motorul revizionat prin sistemul DEUTZ Xchange este livrat fara : volanta, carcasa de volanta, electromotor, alternator, senzori si fara alte accesorii ( acestea se vor inlocui, la instalare, de pe motorul vechi, de catre client sau, la cerere, de catre echipele noastre de service).

NOTA : Pentu solicitarea unei oferte de motor in sistemul DEUTZ Xchange este necesar sa transmiteti seria de motor, turatia si puterea ( kW ) precum si tipul de echipament pe care este instalat motorul de inlocuit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.