Ghidul Serviciilor
West Part Hidraulyc Transmision
inapoi la firma 136 vizite
Poza Piese schimb DEUTZ Xchange
Foto

Piesele de schimb originale DEUTZ mentin motorul Dvs un motor DEUTZ ORIGINAL ! Avantajul de a folosi piese de schimb originale DEUTZ rezulta si din faptul ca acestea sunt produse avand la baza experienta Deutz in concordanta cu ultimele inovatii ceprivesc de materiale si tehnologii revolutionare si sigure. Integrarea perfecta si asigurarea deplina a functionalitatii pieselor de schimb asigura un risc scazut de inoperabilitate a motoarelor Deutz precum si un nivel inalt de siguranta in exploatare. IMLmotoare asigura piese de schimb noi sau, prin programul DEUTZ Xchange, piese revizionate in fabrica

In ceea ce priveste programul DEUTZ Xchange, piesele livrate sunt de aceeasi calitate ca si piesele de schimb noi, in schimb costurile de achizitie sunt mai scazute: se poate returna piesa uzata si, astfel, se incheie un ciclu de reciclare a pieselor uzate. West Part Hidraulyc & Transmision pune la dispozitie piese de schimb originale DEUTZ din stocul IML Motoare sau pe comanda, timpul mediu de aprovizionare, in conditiile in care piesa de schimb este disponibila in depozitele centrale Deutz, fiind de circa 4 zile.

Piese de schimb originale Xchange inseamna piese de schimb revizionate in fabrica !

Piese de schimb DEUTZ Xchange. Garantia DEUTZ. Increderea DEUTZ.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.