Ghidul Serviciilor
Aerzen Romania
inapoi la firma 237 vizite
Poza Compresoare cu surub
Foto

Compresor biogaz – seria C

Agregatele compresor cu șurub AERZEN se caracterizează printr-o mare varietate de tipuri și numeroase posibilități de modificare. Indiferent dacă aceste compresoare servesc ca parte a conceptului de instalație al clientului sau sunt folosite ca soluție de sistem complet, AERZEN se adaptează întotdeauna la cerințele fiecărui client. Baza pentru aceasta este competența în dezvoltare a acestui lider de piață, întrucât AERZEN întotdeauna a inovat, optimizat și realizat cu succes compresoarele sale începând cu 1943.

Seria C de compresoare pentru biogaz este constituită dintr-un compresor cu șurub absolut fără ulei în 3 tipodimensiuni pentru debite până la 1900 m³/h și suprapresiune de 3,5 bar. Este adecvată pentru creșterea presiunii de intrare la instalații de tratare pentru biogaz (BGTP) sau ca parte esențială a instalației cu injecție de biogaz (BGIP) pentru comprimarea biometanului în vederea injectării în rețelele de gaze; Printre aplicații se numără comprimarea biometanului în conformitate cu DVGW 260 și a biogazului în conformitate cu DVGW 262. Compresorul pentru biogaz este disponibil ca treaptă și ca unitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.