Ghidul Serviciilor
Aerzen Romania
inapoi la firma 237 vizite
Poza Suflante volumetrice
Foto

Unități de suflante DELTA BLOWER Generation 5

Suflantele Delta Utilaje robuste, durabile, pentru nenumărate procese cu compresoare.

Seria Delta Blower Generation 5 este sinteza caracteristicilor de succes dezvoltate în generațiile anterioare, combinate cu noile inovații tehnice care satisfac deja cerințele de piață ale viitorului. Aerzener Maschinenfabrik a fost primul producător de suflante care a proiectat unități compacte în 1960 și a dezvoltat continuu de atunci acest tip de utilaj. Delta Blower Generation 5 este deci a cincea generație de unități de suflante AERZEN și reprezintă combinația de succes dintre tradiție și inovație. 

Avantajele speciale recomandă utilizarea suflantelor AERZEN DELTA BLOWER Generation 5

Avantaje suplimentare rezultă în funcție de execuție și aplicație în cele mai diferite cazuri de aplicații:

NOU: varianta E-Design pentru mai multă eficiență

Pentru a extinde succesul seriei AERZEN Delta Blower Generation 5, o nouă variantă de execuție stabilește noi recorduri în economia de energie.  noile modele E-design la suflante înseamnă o reducere a consumului energetic de până la 4% în funcție de debitul volumic și diferența de presiune, stabilind un exemplu de eficiență. Seria de suflanteE (GM 3S G5-E bis GM 15L G5-E) cu debite de la 30 m³/h la 1.000 m³/h extinde soluția de înaltă eficiență oferită de seria Delta Hybrid în domeniul de debite volumice mici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.