Ghidul Serviciilor
Supermob - Mobilier Personalizat La Comanda, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 267 vizite
Poza Mobilier Bucatarii
Foto
Foto

Mobilarea incaperii destinate bucatariei este de regula cea mai mare provocare pentru gospodine (dar nu numai) si asta deoarece tendintele, curentele, actuale fac ca bucataria si locul destinat gatitului sa se transforme dintr-un spatiu de lucru izolat pentru casnice, intr-un loc in care familia, prietenii, vecinii se strang cu placere pentru a servii masa, pentru a povestii si de ce nu pentru a gati impreuna.

Bucataria contemporana a devenit centrul locuintei si al vietii, nucleul familiei, locul unde trebuie sa ne simtim cu adevarat „acasa”, iar pentru toate acestea designul, functionalitatea, utilitatea si nu in ultimul rand calitatea mobilierului ales conduc catre dezideratele de mai sus.

O bucatarie trebuie sa fie frumoasa, estetica, dar in primul rand functionala, indiferent cat de moderna si extravaganta sau clasica cu accente retro va fi bucataria dumnevoastra, SUPERMOB SRL va garanteaza ca veti beneficia de un mobilier practic, robust si calitativ.

Bucataria trebuie sa vi se potriveasca la fel ca si o haina croita pe comanda, iar pentru acesta dumneavoastra trebuie sa deveniti partenerul si colaboratorul nostru, sa ne expuneti cerintele si dorintele dumnevoastra, iar noi va vom propune solutiile potrivite si adecvate pentru indeplinirea lor.Mobilierul produs de SUPERMOB SRL, destinat bucatariilor, acopera nevoile de confort, design, utilitate si rezistenta, ale clientilor nostrii.

Pentru a putea oferii clientilor nostrii solutii cat mai ingenioase si adecvate spatiului destinat mobilarii bucatariei, SUPERMOB SRL a dezvoltat colaborari cu unele din cele mai renumite firme din domeniu astfel putand propune intodeauna cele mai bune materiale si accesorii care au dovedit calitate, rezistenta, siguranta si fiabilitate in timp.

Feroneriile reprezinta inima mobilei, iar o calitate cat mai ridicata a acestora va duce implicit la un mobilier durabil, cu o durata de viata ridicata.

O cerinta si o caracteristica importanta a mobilierului pentru aceste incaperi o reprezinta imbinarea si structurarea cu ingeniozitate a spatiului pentru a avea un grad de ocupare si o utilitate sporita, dar nu in ultimul rand o rezistenta si o fiabilitate deosebita dat fiind faptul ca acest mobilier este supus zilnic utilizarii sustinute si indelungate.

Totul in bucatarie trebuie sa fie practic si util fapt pentru care va recomandam o bucatarie inteligenta, accesorizata cu cat mai multe sertare pentru accesul rapid, pastrarea intr-o ordine clara a lucrurilor si o vedere mai buna de ansamblu asupra zonelor de depozitare si gatit.

Astfel sertarele bine alese care se misca lin, silentios, accesorizate cu compartimentarile adecvate, impreuna cu sistemele de ridicare care se opresc in pozitia dorita sau diversele accesorii pe care le putem integra in mobilierul de bucatarie produs de firma noastra, pot face din bucataria dumnevoastra un spatiu de vis, armonios, bine proportionat si compartimentat.

La noi, detaliile fac diferenta, contactandu-ne si discutand cu noi veti constata de ce suntem diferiti si de ce alegerea mobilierului si serviciilor oferite de SUPERMOB SRL, reprezinta o investitie sigura in calitate, comfort si durabilitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.