Ghidul Serviciilor
Distanbo Concept
inapoi la firma 199 vizite
Poza Ocazii speciale
Pret: 799 RON
Foto

Zbor cu balonul in weekend

Ofera un weekend de neuitat! Un zbor cu balonul in weekend este o escapada inedita din rutina! Timp de 60-90 min veti putea admira imprejurimile Timisoarei de la inaltime. Balonul cu aer cald se misca intr-un ritm placut iar dvs puteti admira peisajul.

 

Informatii operationale:

Momentele optime pentru zbor sunt dimineata imediat dupa rasarit sau seara cu 2 ore inainte de apus. Directia de zbor este variabila, depinde de directia vantului.

Balonul se ridica la altitudine de min 2000 m. Zborul nu este recomandat copiilor cu varsta mai mica de 7 ani sau inaltime mai mica de 120 cm, gravidelor, persoanelor cu o stare de sanatate precara. Tinerii cu varsta mai mica de 16 ani vor fi insotiti de un adult.

Rezervarea se va face cu 15 zile in avans conform informatiilor din voucherul cadou. Rezervarea ar putea necesita reprogramare daca sunt conditii meteo nefavorabile sau numarul de pasageri nu este suficient pentru rentabilitatea zborului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.