Ghidul Serviciilor
Brandcom Echipamente Medicale Iasi
inapoi la firma 311 vizite
Poza ATI
Foto
Foto
Foto

COOPDECH Endobronchial Blocker Tube (prescurtat-COOPDECH EBT) este destinat pentru a  intuba bronhic un pacient, in mod diferentiat, pentru a izola plamanul drept sau stang, in cazul acelor proceduri si manevre terapeutice care implica ventilatia unui singur pulmon.

 Este furnizat intr-un ambalaj unic steril.

Dispozitivul este de unica folosinta!

COOPDECH Endobronchial Blocker Tube este utilizat pentru  a realiza ventilatia unui singur pulmon, izolat, impreuna cu diferite tipuri de realizare a intubarii:orotraheala, nasotraheala sau prin traheotomie.

Dispozitivul consta in doua spatii cavitare structurale (cavitatea principala pentru realizarea ventilatiei pulmonare si cea secundara pentru realizarea si controlul umflarii/dezumflarii   balonului de fixare) plus conectorul articulat, special conceput pentru realizarea conexiunuii si fixarii  COOPDECH EBT la tubul endotraheal.  Instructiunile de utilizare trebuie sa constituie un reper general. Ele nu trebuie sa se substituie protocoalelor  specifice clinicii dumneavoastra si nici sa interfere cu abordarea si discernamantul clinic al medicului curant!

Indicatii!

1)Absolute

 –Izolarea unui pulmon de celalalt pentru a evita contaminarea prin continuitate sau deversare

–Controlul distributiei Fistule Bronhopleurale

 –Lavaj  bronhopulmonar unilateral

2) Relative

 –Interventii chirurgicale (de inalta prioritate)

–Interventii chirurgicale (prioritate scazuta)

 –Post bypass cardiopulmonar consecutiv indepartarii embolilor  cronici ocluzivi  unilaterali pulmonari

–Hipoxemia severa prin afectare pulmonara unilaterala

 COOPDECH Endobronchial Blocker Tube:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.