Ghidul Serviciilor
Brandcom Echipamente Medicale Iasi
inapoi la firma 311 vizite
Poza Chirurgie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Fit Fix este un dispozitiv medical INOVATOR-mobil pentru utilizare in sala de operatie chirurgicala si sala de interventii chirurgicale.

Dispozitivul medical FitFix, prin conectarea la sursa de vacuum a salii de operatie, este utilizat de catre medicul chirurg sau interventionist pentru aspirarea si stocarea volumelor mari de fluide biologice-sange, lichide patologice.

Lichidul aspirat nu vine in contact cu peretii acrilici ai canistrei si nu este posibila contaminarea acesteiaa, sau a personalului medical in manipularea ulterioara a fluidelor aspirate-acestea raman in pungile de colectare unde vor fi solidificate la sfarsitul operatiunii de aspiratie, prin simpla apasare a unui buton aflat in partea sup a pungii de colectare, eliberandu-se astfel substanta solidifianta-trademark al companiei Japoneze Coopdech daiken Medical.

 

Fit Fix este disponibil in cateva configuratii posibile:� sistem tip patru canistre cu vol de 1, 2,sau 3.5 L, versiune stand-mobil inalt sau jos pentru sala de operatii � sistem canistra unica 1l, 2l,  montata pe perete pentru proceduri speciale  

Mobilitatea este data de cele 4 roti multi directionale, prevazute cu dispozitiv de franare.

Fit Fix are propriul regulator de vacuum incorporat.

Aspirarea si stocarea fluidelor biologice se face in cele 4 canistre din material acrilic, de multipla utilizare.

Canistrele pot fi de diferite capacitati - 1 litru, 2 litri, 3.5 litri  

Stocarea propriu zisa a lichidelor biologice se face in Linere- pungi colectare-adaptate canistrelor.cu volume de1L, 2L sau  3,5L.

Linerul are suprafata egala cu suprafata interioara a canistrei si o porozitate suficienta pentru realizarea unui flux de aer suficient pentru o calitate maxima a aspiratiei chirurgicale. CELE 4 CANISTRE SUNT DISPUSE IN SERIE-3 prefinale si una finala: Capac albastru- prefinale; Capac rosu- finala   Circuitul este astfel conceput incat nu este posibila intoarcerea lichidelor aspirate pe traseul sondei de aspiratie si nu se pierde din presiunea de vacuum.

Canistrele sunt prevazute cu un mecanism de siguranta-Flow Stopper-valva patent a companiei japoneze Daiken-ce realizeaza intreruperea automata a aspiratiei si circulatiei fluidului biologic in momentul umplerii " Linerului" (pungii de colectare a fluidelor aspirate).

De asemena este impiedicata refluarea si varsarea lichidelor prin supraplin.

La umplerea Linerului (punga de colectare)-prin intermediul unui mecanism unicat -patent Daiken Japonia-prin simpla apasare a unui buton special marcat-o substanta speciala realizeaza coagularea instantanee, ferma si durabila a fluidului bilogic.

Astfel deseul anatomo patologic de tip fluid biologic-poate fi manevrat ulterior conform normelor specifice ale unitatii spitalicesti - in mod sigur pentru personalul medical si manipulant, precum si pentru mediul inconjurator. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.