Ghidul Serviciilor
Brandcom Echipamente Medicale Iasi
inapoi la firma 311 vizite
Poza Oncologie
Pret: 200 RON
Foto
Foto
Foto
Foto

  Pompe elastomerice de perfuzie, portabile, de unica folosinta tip balon- Baloonjector 200/300mL Coopdech Daiken  este o pompa elastomerica de prefuzie solutii medicamentoase (chimioterapice, analgezice, cardiotonice,etc) portabila si de unica folosinta.

Permite pacientului sa desfasoare o viata activa, sa se trateze la domiciliu, evitand imobilizarea acestuia la pat si dependenta de mediul spitalicesc sau de un dispozitiv electric!!

Pompele de perfuzie elastomerice Coopdech au un grad de precizie si siguranta greu de atins chiar de cele mai noi si performante dispozitive electrice- rata de precizie in administrare este de 0.2% .

Solutia medicamentoasa poate fi administrata la debite presetate intre 2 ml si 8 ml pe ora.

Timpul de functionare continua- pana la 150 ore sau epuizarea solutiei medicamentoase preincarcate-oricare din aceste doua conditii este indeplinita prima.

Dispozitivul este ideal pentru administrarea de solutii chimioterapice, solutii medicamentoase diferite care necesita administrarea la debit mic pentru perioade mai mari de timp.

      AVANTAJE:

-dimensiuni reduse, confortabile, utilizare simpla si libertatate deplina de miscare a pacientului -pot fi utilizate cu un impact minim asupra rutinei si vietii cotidiene

-poate fi mascat cu usurinta ceea ce permite primirea medicatiei corespunzatoare si desfasurarea normala a vietii cotidiene -nu necesita alimentarea cu curent electric pentru functionare si acest lucru le face foarte indicate pentru administrarea medicatiei pe parcursul transportului pacientilor

Poata fi conectat si la dispositive tip PCA (analgezia controlata de pacient): Dispozitivul PCA este conectat in paralel la calea principala de admistrare a solutiei medicamentoase pentru pacient.

Dispozitivul PCA prezinta un volum 1- 3 ml. Acest volum poate fi realizat/ administrat o singura data pe ora-ASTFEL IMPIEDICANDU-SE SUPRADOZAREA PACIENTULUI!

Dispozitivul Coopdech BJ Ballonjector-poate fi utilizat numai la prescriptia medicului specialist curant-singurul abilitat sa prescrie utilizarea dispozitivului, medicamentul utilizat, concentratia si volumul solutiei medicamentoase, doza si ritmul de administrare.

 Pompele elastomerice BALOONJECTOR-Coopdech- fac parte din categoria dispozitivelor medicale si sunt acreditate CE-in Europa, FDA -SUA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.