Ghidul Serviciilor
Euro Fish Florin
inapoi la firma 72 vizite
Poza Despre balta
Foto

ULTIMA ORA!

Balta Visan Fundulea 2 se va redeschide oficial pe data de 1 Decembrie 2012.

Administratia lacului Visan fundulea 2 a hotarat sa readuca balta la aceeasi valoare de acum 3 ani, incepand cu o populare de 8 tone caras cu greutate cuprinsa intre 500 g – 2 kg, urmand ca in primavara sa inceapa popularea cu crap.

Taxele de pescuit vor fi 60 lei pentru 12h, respectiv 100 lei pentru 24h.

Pentru orice nelamurire, reclamatie sau sugestie nu ezistati sa folositi formularul de contact.

REPOPULARE CU CARAS 30 NOIEMBRIE 2012 – 7 tone cu greutate cuprinsa intre 500g – 1,5 kg. Filmarile cu cele doua repopulari din 29-30 Noiembrie le puteti vizualiza in pagina Galerie Video.

Despre Balta

Balta Visan Fundulea 2 in suprafata de 7 ha luciu de apa apartine S.C. Euro Fish Florin S.R.L. cu sediul in Bucuresti, avand punctul de lucru in jud. Calarasi, orasul Fundulea din anul 2010. Bazinul piscicol Visan Fundulea 2 are o adancime medie de circa 2 m. Balta este recunoscuta prin capturile de crap, in special prin metoda plantarii, unde au fost si sunt rezultate deosebite. Avantajul acestei balti il constitue amplasarea la sosea oferind accesul pe orice anotimp sau vreme.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.