Africa: continentul negru, leagănul civilizatiei, tărâmul ceaiului ne-ceai. Ceaiul roşu nu este obţinut din Camellia sinensis, planta propriu zisă de ceai. Modul de preparare al băuturii este însa identic. Ceaiul rooibos Swaziland are un gust aromat, pământiu, uşor dulceag, căruia i se adaugă aroma îmbietoare a bucăţelelor de ananas, mango, alun, petale de trandafir, un pic de mentă, un pic de floarea soarelui pentru a avea, într-o cană, o adevărată beţie de miresme. Năucitoarea Africa într-o cană! Serveşte-l fără îndulcitori, pentru a te bucura netulburat de fiecare aromă în parte. Sau adaugă miere şi un pic de lapte, pentru a fi mai aproape de modul în care sud-africanii savurează acest ceai. Fiind o infuzie fără cofeină, aceasta are un efect calmant asupra sistemului nervos şi digestiv. Îl recomandăm în momentele în care ai nevoie de o mică escapadă a simţurilor. Consumă-l cu încredere şi noaptea, înainte de culcare, pentru un somn dulce şi liniştitor.