Ghidul Serviciilor
Abdon Gaz Term - Instalatii Gaze, Termice Si Sanitare, Ploiesti
inapoi la firma 370 vizite
Poza Verificari si Revizii instalatii gaze
Foto

Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze la fiecare 2 ani

Specialistii ABDON GAZ TERM SRL, vor veni la solicitarea dvs. pentru verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune (coloanele de pe casa scarii, instalatiile din subsolurile blocurilor), cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

Un inginer va va pune la dispozitie telefonic sau in scris, etapele ce se vor derula pentru efectuarea verificarii instalatiei de gaze fara ca dvs. sa va deplasati la furnizorul de gaze sau la sediul firmei noastre.

Pretul pentru verificarea, revizia tehnica poate varia in functie de dificultatea si remedierile necesare instalatiei.

Pretul include:

Suplimentar puteti solicita, contra cost, verificarea instalatiei ori de cate ori considerati ca este necesar.

 

Revizii tehnice periodice

 

Revizia tehnica a instalatiilor de gaze naturale la fiecare 10 ani

Ca masura preventiva de a elimina eventualele scapari de gaze naturale, la fiecare 10 ani, beneficiarii instalatiilor de gaze naturale sunt obligati sa asigure revizia acestora apeland la serviciile firmei noastre si ale inginerilor nostri specializati in domeniul gazelor naturale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau in scris atunci cand considerati ca instalatia dvs. de gaze necesita revizie si sa programati o intalnire cu un inginer autorizat.

Pretul pentru o astfel de interventie poate varia in functie de dificultatea si remedierile necesare instalatiei. Pretul include:

Avariile si interventiile rapide se anunta in timp util pentru ca echipele specializate din cadrul firmei noastre sa poata interveni imediat. Suplimentar puteti solicita, contra cost, revizia instalatiei ori de cate ori considerati ca este necesar.

Utilitatea interventiilor de verificare si revizie:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.