Ghidul Serviciilor
Iber-Import
inapoi la firma 185 vizite
Poza Statii epurare
Foto
Foto

Sistemul biologic de decantare,digestie si filtrare numit fosa filtru este apt pentru epurarea apelor reziduale domestice. Sistemul respecta actuala normativa spaniola,decretul 606/2003 si normativa europeana 91/271CEE si normativa romana NTPA 001.Fosele filtru Iber  au fost desenate,pentru un consum de 200 l/loc.eq. pe zi cu un timp de retentie de 24 ore.Randamentul acestui sistem de epurare este:- REDUCERE CBO5 80%- REDUCERE M.I.S. 90%

DETALII DE FUNCTIONARE:Apele reziduale intra in statia de epuraren trecand prin primul compartiment numit decantor digestor,unde se realizeaza sedimentarea primara si digestia noroiului activ,unde bacteriile anaerobe consuma materia organica,descompunand solidele.Apa limpede ajunge in filtrul biologic trecand printr-un tub,care distribuie apa limpede peste materialul de filtrare,unde bacteriile aerobe/anaerobe continua epurarea resturilor organice din apa,lasand-o in conditii optime pentru evacuare.

MATERIALE COMPONENTE- Poliester intarit cu fibra de sticla (P.R.F.V.)- Guri de vizitare din polipropilena (PPH)

CARACTERISTICI- Inalta rezistenta chimica si mecanica.- Inalta rezistenta la coroziune.- Inalta rezistenta la intemperii.

INTRETINERE-Evacuarea a 3/4 din noroiul acumulat anual. 

FUNCTIONARE-Decantor:Realizeaza sedimentarea primara.-Digestor:Limpezire.-Filtru biologic:Epurarea biologica a materiei organice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.