Ghidul Serviciilor
Iber-Import
inapoi la firma 185 vizite
Poza statii purificare apa
Pret: 1.000 RON
Foto

Sistemele de purificare a apei cu osmoza inversa au fost proiectate pentru a obtine cea mai înaltã calitate a apei purificate sau apa ultra pura. Acestea sunt concepute pentru a rezista la functionare continuã 24 ore din 24, în medii industriale,si sunt în mãsurã sã producã cele mai înalte standarde de calitate a apei, fie pentru consumul uman, industria alimentarã sau utilizãri spital pentru hemodializa.

Sistemele PETSEA RO pot fi mãrite si sunt extrem de versatile fiind fabricate pentru fiecare nevoie specificã, acestea au pompe si echipamente hidraulice care permit instalarea  membranelor suplimentare pentru a creste productia de apã fãrã a diminua performantele sistemului.  

Existã o gamã largã de produse care merg de la linia noastra standard, pânã la linia industriala proiectate în conformitate cu specificatiile clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.