Ghidul Serviciilor
Iconomic Sacom
inapoi la firma 218 vizite
Poza Panouri Solare Viessmann
Foto

Instalatia solara cu panouri colectoare Vitosol 100 este atractiva atat printr-un pret de achizitie rezonabil, cat si prin energia pe care o economiseste.Este o solutie economica din punct de vedere al costurilor de achizitie, al spatiului de amplasare si al consumului de combustibil. Prin noua suprafata Sol-Titan , care acopera suprafata panourilor Vitosol 100, se asigura captarea cu eficienta maxima a energiei solare. 

Astfel, caldura razelor trece prin aceasta suprafata si este retinuta In sens invers, ceea ce conduce la acumularea acesteia In spatiul de transfer, strabatut de o retea de conducte cu agent termic. Calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate panourile solare (aluminiu, otel inoxidabil, cupru, sticla speciala de 4 mm² si garnituri) confera acestora o rezistenta deosebita, pastrand calitatile tehnice o perioada Indelungata de timp. Colectorii solari Viessmann suporta fara probleme cele mai vitrege conditii meteorologice: ploaie, zapada, grindina sau Inghet.

Ecologice din prima clipa

Inca din prima faza de fabricatie a panourilor solare Viessmann, s-a avut In vedere aspectul ecologic: componentele din aluminiu sunt executate In proportie de circa 97% din metal provenit din recuperari, evitand astfel procesul poluant si energofag de sinteza a aluminiului din bauxita.In avantajul propriului timpVitosol 100 este un exemplu si din punct de vedere al montajului: cu ajutorul sistemului de conexiuni Viessmann, pot fi cuplati si amplasa pana la 6 colectori. Pentru efectuarea acestor operatii, instalatorul cunostinte suplimentare de cons tructii, pentru fixarea tiglelor.Croite pe masuraPanourile colectoare Vitosol 100 se livreaza In doua variante dimensi - nale cu suprafata utila de 2,5 m² , respectiv 4,83 m² . Montajul poate fi integrat In acoperis - recomandabil cladirilor In constructie, pe acoperis pentru cladirile existente, sau montaj independent, pentru cladiri cu terasa.Avantaje la prima vedere: • Colectorii solari Vitosol 100 au o eficienta deosebita, asigurata prin suprafata de absorbtie selectiva, acoperita cu un strat special numit Soi-Titan, circuitul de conducte integral si izolatia ter-mica foarte perfornanta. • Instalarea se face cu multa usurinta datorita conductelor de legatura flexibile si sistemului de imbinare a panourilor colectoare printr-un sistem de piese de legatura perfect adaptate. • Grupul de distribute Solar-Divicon este un ansamblu compact ce cuprinde toate functiile hidraulice si termice ale circuitului. • Prepararea apei calde menajere se face in conditii perfect igienice prin. boilerul bivalent Vitocell-B 100 de 300 litri, din otel emailat, cu strat dublu de Ceraprotect. Sistemul solar se racordeaza la serpentina inferioara a boilerului bivalent. • Toate componentele pachetului sunt perfect adaptate, simplificand astfel considerabil operatiile de montaj.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.