Ghidul Serviciilor
Iconomic Sacom
inapoi la firma 218 vizite
Poza Panouri Solare Viessmann
Foto

Vitosol 300 este un colector solar deosebit de eficient, alc tuit din tuburi colectoare vidate de clasa superioara, care functioneaza dupa principiul Heatpipe. Poate fi utilizat atât pentru prepararea apei calde menajere, cât si pentru sustinerea nstalatiei de încalzire În sistemul Heatpipe tuburile colectoare nu sunt circulate direct de catre agentul termic solar. În fiecare tub se gaseste un mediu de transfer care vaporizeaza foarte repede în prezenta radiatiei solare si mai apoi condenseaza într-un schimbator de caldura, unde se transferul catre agentul termic.

Cel mai eficient procedeu de captare a energiei solare

Schimbul de caldura solara colectata se produce în regim uscat, într-un schimbator de caldura "Duotec" tip tevi duble, foarte performant, care este pozitionat în jurul condensatorului. În acest caz nu avem contact direct cu agentul termic solar. Schimbatorul de caldura functio neaza cu mare eficienta chiar si în cazul în care nu beneficiem de o radiatie solara intensa. Tuburile colectoare au posibilitatea de rotatie axiala, astfel încât sa poata fi orientat optim fata de soare.

Avantaje la prima vedere: • Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Heatpipe.• Suprafata colectoare de 2m² sau 3m².• Eficienta energetica extrem de ridicata, datorita tuburilor colectoare vidate si uprafetei absorbante cu pelicula de Sol-Titan care reduce pierderile termice prin tuburile colectoare.• Preluarea eficienta a caldurii în schimbatorul "Duotec" cu tevi duble care înconjoara condensatorul. Posibilitati multiple de amplasare pe acoperisuri (plane sau înclinate) sau independenta.• Modul de racordare uscata a tuburilor colectoare permite înlocuirea individuala a acestora, fara golirea instalatiei.• Fabricat din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune (sticla tip borosilicat, cupru si otel inoxidabil) asigura o Inalta siguranta In exploatare si prelun gesc durata de viata a instalatiei.• Sistem integrat de limitare a temperaturii, pentru protectie la supraîncalzire.• Produs si testat conform normativelor germane indeplineste normele de protectie a mediului "Ingerul Albastru".

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.