Ghidul Serviciilor
Romconect, Dolj - Print Uv Direct Pe Materiale Rigide/placi
inapoi la firma 262 vizite
Poza Print UV direct pe materiale rigide
Foto

Imprimarea UV are avantajul de a putea fi realizatA pe o mare variatate de materiale, chiar fara ca acestea sa fi fost tratate sau pregatite in prealabil pentru a fi printate. Un alt avantaj al printului UV este acela al timpului de uscare: cerneala UV se usuca (cu ajutorul lampilor UV) imediat, practic materialele printate UV pot fi folosite imediat ce printul a fost finalizat. Printul UV pe material rigide sau in rola este eficient si din punct de vedere al costurilor de productie si are un aspect estetic superior altor tipuri de imprimare.

Rezolutiile de print UV pe rigide.

Pentru printul direct pe materiale o rezolutie de 720 dpi poate fi suficienta insa sunt cazuri in care este necesara imprimarea la rezolutii inalte de 1440 dpi (de ex. pentru tablouri)

Tipuri de materiale pentru imprimare UV

Gama materialelor pentru print UV este foarte variata: placi de PVC (forex, plexiglas, trovitex, dibond, kappa, policarbonat, polipropilena, etc) placi ceramice (faianta, gresie), marmura, piatra, metal, lemn, carton, sticla, PAL/MDF, etc.

Finsaje pentru materiale printate UV

Finisajele pentru materialele printate UV sunt specific fiecaruia in parte: taiere rectangulara, frezare, cantuire, decupare pe router, gaurire, nituire, imbinare cu adezivi, indoire la cald, vopsire, laminare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.