Ghidul Serviciilor
Romconect, Dolj - Print Uv Direct Pe Materiale Rigide/placi
inapoi la firma 262 vizite
Poza Print UV pe PAL/MDF
Pret: 13,8 EUR
Foto

Printul direct pe PAL sau MDF are aplicabilitate in special in industria de mobilier, insa produsul final obtinut

poate fi folosit cu succes si in amenajari sau signalistica publicitara pentru realizarea diverselor elemente de décor.Pot fi astfel imprimate direct pe PAL sau MDF imagini de o calitate si claritate foarte buna, cu rezistenta la zgariere. Livram partenerilor din industria de mobilier, placi de PAL/MDF inscriptionate UV si, la cerere, chiar cantuite, la dimensiunile si formele dorite. Printul pe PAL/MDF presupune, fata de alte printuri pe rigid, un tratament special al suprafetei inainte de printare cu substante ce asigura o buna aderenta a cernelurilor pe material.

Printul pe PAL/MDF poate fi aplicat direct pe material de orice culoare, insa pentru optimizarea costurilor este indicat a se folosi PAL/MDF de culoare alb. Pentru PAL-ul si MDF-ul destinat realizarii de mobilier personalizat oferim gratuit serviciul de design si concept grafic.

Cere o mostra de PAL sau MDF printat. Este gratuita si o primesti a 2-a zi!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.