Ghidul Serviciilor
Romconect, Dolj - Print Uv Direct Pe Materiale Rigide/placi
inapoi la firma 262 vizite
Poza Print UV pe placi PVC
Pret: 9,7 EUR
Foto
Foto

Noile tehnologii permit acum imprimarea celor mai variate tipuri de materiale.

In industria publicitara materialele cele mai des folosite pentru printul direct pe suport rigid sunt cele din PVC. Avantajul acestui tip de material este in primul rand cel al pretului dar si al posibilitatilor de lucru si finisare pe care le ofera.

Imprimarea cu cerneuri UV are marele avantaj al uscarii rapide a suprafetei imprimate. Practic materialul printat cu cerneala UV imediat ce iase din printer este deja uscat si gata de folosire. Imprimarea direct pe rigid are vasta aplicabilitate, obiectele astfel rezultate pot fi folosite atat in publicitate cat si in alte domenii: design intrerior, mobilier personalizat, elemente de arhitectura, etc.

Printul pe placile de PVC poate avea destinatii atat pentru interior cat si la exterior, functie de tratamentele aplicate materialului (rezista la actiuni ale razelor UV, apa, ignifugare, etc). Printul pe materialele rigide, in placi, este indicat sa se execute pe varianta alba de materiale astfel se elimina costurile suplimentare date de folosirea culorii alb (in cazul placilor colorate).

Pret PRINT UV PE PLACI PVC - de la 9,7 €/mp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.