Ghidul Serviciilor
Romconect, Dolj - Print Uv Direct Pe Materiale Rigide/placi
inapoi la firma 262 vizite
Poza Print UV pe prelate auto
Pret: 11,9 EUR
Foto

Folosim, pentru prelatele de camione si remorci, materiale PVC, cu tesatura si greutate specifica acestui tip de proiecte.

Toate aceste materiale corespund normelor pe care Comunitatea Europeana le impune.Inscriptionare prelate camioane - Cea mai des intalnita modalitatea de inscriptionare a prelatelor este decorarea poliplanului (materialului) cu autocolant special decupat pe cutter. In cazul siglelor si inscriptioanarilor in policromie autocolantul poate fi imprimat si apoi protejat cu folie de protectie la factori mecanici (zgariere), factori chimici (detergenti folositi la spalare) apa sau raze UV, dupa care aplicat pe poliplan.

Imprimarea prelatelor de camioane, TIR si remorci se mai poate face si direct pe material, cu cerneluri UV sau chiar solvent. In acest caz protejarea suprafetelor printate se face cu laminare lichida, durata de viata a printului crescand la 3-5 ani.

Din punct de vedere al mobilitatii, prelatele de camioane pot fi fixe sau culisante. Prelatele culisante, in detrimentul unui cost de productie mai ridicat, prezinta avantajul dat de accesul rapid in spatiile protejate.

Pret PRINT PRELATE AUTO - de la 11,9 €/mp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.