Ghidul Serviciilor
Romconect, Dolj - Print Uv Direct Pe Materiale Rigide/placi
inapoi la firma 262 vizite
Poza Print UV pe sticla
Pret: 19,8 EUR
Foto

Printul UV pe sticla este des solicitat pentru designul interior si decorarea pieselor de mobilier.

Sticla imprimata UV prezinta avantajul unui impact visual cu totul deosebit, are insa dezavantajul de a fi un material cu rezistenta scazuta la impact si deosebit de fragil.Pentru obtinerea unei imagini de buna calitate imprimata pe sticla este obligatoriu ca materialul sa fie tratat in prealabil.Pentru a spori aderenta culorilor pe suprafata sticlei, peste imaginile imprimate pe sticla, se aplica un ultim strat de culoare alb pentru a obtine astfel opacizarea sticlei cu print uv.

Putem imprima sticla de orice grosimi la dimensiunile cerute de client.

Printul UV direct pe sticla ofera multe posibilitati de a fi folosit: fatade de sticla personalizata pentru cladiri, sticla printata pentru pereti despartitori, tablouri personalizate pe sticla, elemente de decor personalizat din sticla printata.

Pret PRINT UV PE STICLA - de la 19,8 €/mp

Pretul nu include sticla si aplicarea culorii alb peste print, care se calculeaza functie de fiecare proiect in parte!La cerere va putem furniza si sticla securizata cu diverse grosimi inclusiv finisaje (cantuire, decupaje, gauri pentru prize, etc).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.