Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Xenia Travel
inapoi la firma 140 vizite
Poza Vacante Turcia
Foto

LIMAK LARA DELUXE HOTELLARA ANTALYA TURCIA

Limak Lara De Luxe Hote este localizat la 10 km de aeroportul Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalya.Facilitati hotel:Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant A la carte, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, topogane, bar, cabinet medical, spalatorie, internet, teren de tenis, baie turceasca, sauna, centru fitness, masaj, centru SPA.

Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja – fara cost.Dotari camere:Hotelul detine camere dotate cu baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, seif, minibar, TV satelit, balcon.Ultra All Inclusive – bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari la micul dejun si dupa amiaza, cina, gustari tarzii. Toate bauturile locale si standard de import cat si bauturile nealcoolice, mini bar in camera, in fiecare zi, calcatul hainelor, 2 articole de persoana intre orele 09.00-16.00, room service intre orele 02.00-04.30, restaurant a’la carte – specific italian, turcesc si indian. Nu sunt incluse in conceptul ultra all inclusive) toate bauturile locale imbuteliate, sucurile fresh, bauturile de lux de import, inghetata la cutie din bar. Cu plata: restaurant mexican, pescaresc, thailandez si sushi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.