Ghidul Serviciilor
Electro-Service Rb - Montaj, Reparatii Echipamente Energetice, Bucuresti
inapoi la firma 318 vizite
Poza Despre noi
Foto

S.C. ELECTROSERVICE RB SRL Bucuresti este o firmã de prestãri servicii in domeniul energetic, cu capital integral privat, infiinţatã in 1994 de cãre un grup de specialişti desprinşi din cadrul fostei înteprinderi de maşini grele Bucureşti (I.M.G.B.).

 

Compania este specializata in montaj, reparatii, reabilitari si modernizari echipamente energetice: turbine cu abur, turbine hidraulice, turbine cu gaz, pompe, motoare electrice, generatoare si transformatoare electrice, consultanta tehnica in energie.

 

 

La realizarea lucrãrilor de montaj si reparatii, pe partea mecanicã si partea electricã participã specialişti cu inaltã calificare (peste 40 angajaţi permanent din care o parte sunt atestati de compania americanã General Electric – SUA pentru lucrãri in domeniul energetic)  care asigurã calitatea  acestora  in  conformitate  cu   documentele   de   executie si a normelor tehnice in vigoare, conform SR ISO 9001:2008.

 

Totodatã, societatea dispune de o hală de producţie proprie prevăzută cu pod rulant  şi dotată corespunzãtor pentru execuţia lucrãrilor cuprinse în obiectul de activitate ( Masina de echilibrare dinamica, strung, maşinã de frezat, maşinã de gãurit, cuptoare de uscat bobine, plite polimerizare bobine, polizoare, precum şi aparate şi dispozitive de mãsurã, control şi probe electrice) .

In hala de productie a S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. personalul specializat executa diverse piese de schimb pentru utilaje energetice, reparatii de motoare electrice cu puteri de pana la 6 MW, reparatii de rotoare aferente generatoarelor  electrice cu puteri pana la 50 MW, repaletari rotoare de turbina cu abur de pana la 50 MW.

 

S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. Bucuresti a realizat lucrari de reparatii, modernizari si reabilitari la utilajele si instalatiile din industriile: energetica, siderurgica, constructoare de masini cat si industria alimentara.

O importanta componenta a activitatii S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. o reprezinta montajul de instalatii tehnologice noi, atat in industria energetica cat si in celelalte ramuri industriale.

 

In industria energetica:

–       Reabilitare completa a doua grupuri energetice de cate 105 MW , in cadrul CET SUD Bucuresti – Antreprenor general: Alstom Power

–       Reabilitarea completa si modernizarea celor trei grupuri hidroenergetice de 170 MW fiecare din cadrul CHE Lotru – Ciunget, antreprenor general fiind firma VOITH Hydro.

–       Reparatii capitale grupuri DSL 50MW la CET Brasov, CET Bacau, Termoficare 2000 Pitesti, SCUT Giurgiu, CET Iasi

–      Reparatii capitale si revizii la turbinele cu abur din cadrul centralelor termoelectrice aferente CET Titan- Bucuresti, CET Palas – Constanta, CET Bucuresti SUD, CET Borzesti, CET VEST-Bucuresti

–       Montarea si punerea in functiune a 20 grupuri hidroenergetice de mica putere pe raurile interioare ale Romaniei.

–       Montarea a doua grupuri energetice in cogenerare, cu o singura linie de arbori, avand puterea de 380 MW fiecare, sub asistenta tehnica a firmei ALSTOM, la CTE GISSI – ITALIA.

In industria alimentara:

–       Lucrari de reabilitare turbogenerator AKSR 6MW la Fabrica de Zahar Corabia si turbogeneratoare Ganz 1,4MW si 1,8MW la Fabrica de zahar Bod, reparatii capitale turbogenerator AKSR 6MW la Fabricile de Zahar BuZau si Roman ale AGRANA Romania SA

–       Montajul si punerea in functiune a instalatiei de vinificatie Dragasani, utilajele tehnologice fiind furnizate din Italia.

In industria metalurgica:

–    lucrari de reparatii capitale turbosuflante, turboexhaustoare, electroexhaustoare cat si motoare electrice la combinatul Arcelor – Mittal Galati

In industria chimica:

– Lucrari de revizii si reparatii la turbinele cu abur din instalatiile Combinatului chimic Sofert Bacau si Amonil Slobozia, reperatii motoare electrice de puteri diferite 

 

Firma ELECTROSERVICE RB SRL are implementat sistemul integrat calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala fiind certificata de Societatea Româna pentru Asigurarea Calitãţii (SRAC) – certificat nr.243/3/ 14.05.2009 conform standardelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.