Ghidul Serviciilor
Smart Id Dynamics
inapoi la firma 218 vizite
Poza Terminale Portabile
Foto

Honeywell Dolphin 7800 este un terminal mobil economic conceput pentru a fi folosit in curierat, distributie, retail, servicii in teren si sanatate. Este special conceput pentru angajatii care au de executat sarcini multiple cu termene scurte de executie, integrand functionalitati si functii specifice: captura imagini standard, extins si de mare densitate, baterii standard si de mare capacitate, multiple tipuri de tastatura, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS, GSM/HSPA pentru voce si date, CDMA/EVDO pentru voce si date, GOBI. Tehnologia “Adaptus® Imaging Technology 6.0” permite scanarea rapida a codurilor de bare liniare si 2D indifferent de conditiile de mediu externe (soare puternic, intuneric sau lumina fluorescenta), de distanta si de unghiul de scanare.

Structura interioara, fabricata din magneziu, include o carcasa din plastic foarte rezistent. Dolphin 7800 este certificat IP54 si rezista in conditii extreme: temperatura, umiditate, praf, caderi repetate de la peste 1,5 m inaltime.

Pentru angajatii din domeniul medical, Dolphin 7800 vine cu o versiune noua, cu o carcasa special conceputa pentru a fi dezinfectata si care rezista foarte bine agresivitatii agentilor de curatare folositi de obicei in domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.