Ghidul Serviciilor
Daco Express, Bacau - Transport De Marfa Intern Si International
inapoi la firma 211 vizite
Poza Transport intern Express
Foto

DA&CO Express este un jucator important de pe piata nationala de transport rutier in regim express dar care se extinde in permanenta pe plan international. Va pune la dispozitie dube sau prelate, astfel ca acei clienti care doresc un transport rapid al marfurilor sa beneficieze de acest serviciu. Suntem o firma in plina expansiune si asiguram celor interesati posibilitatea de a avea un transport rapid al marfurilor in regim express sau grupaje de marfuri cu incarcari partiale din orice zona din tara.

Oferim transporturi incepand de la 1,5 t cu dube, prelate sau camionete cu greutatea utila de pana la 3,5t.

Asiguram preluarea de transporturi din Bucuresti, Pitesti, Bacau, Oradea, Sibiu, Bistrita, Zalau, Constanta, Galati, Botosani, Brasov,  Buzau, Targu Jiu, Focsani, Braila, Iasi, Vaslui, Calarasi, Resita, Arad, Alba Iulia, Cluj Napoca, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea.

Deoarece oferim si servicii de transporturi speciale si marfuri ADR, transporturile efectuate de noi sunt facute de soferi care au formare profesionala conform legilor in vigoare si sunt supusi unor proceduri riguroase de selectare si siguranta. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile datorate intarzierilor. De asemenea va putem pune la dispozitie prin mijloace de transport proprii sau ale colaboratorilor nostri distributie de marfa la nivel national pe orice ruta cu preluari zilnice si livrari in tara intre 12 si 24 ore cat si servicii de coletarie in regim de grupaj pe tot teritoriul Romaniei si nu numai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.