Ghidul Serviciilor
Marine Explores
inapoi la firma 143 vizite
Poza Oferte scufundari
Foto

DISCOVER scuba diving – scufundare de agrementDacă eşti în căutarea celei mai uşoare căi de a descoperi lumea subacvatică, DISCOVER scuba diving scuba diving este ceea ce cauţi.Deşi nu este un program de certificare de scufundare, în timpul experienţei Discover scuba diving veţi învăţa cum să utilizaţi echipamentele de scufundare în apă de adâncime mică şi veţi beneficia de o introducere rapidă si simplă pentru a explora lumea subacvatica.Experienţa scufundării îţi va lărgi în mod cert orizonturile şi îţi va schimba viaţa. O poţi încerca la piscină sau în vacanţă la mare.Scufundarea de agrement sau DISCOVER scuba diving destinată neiniţiaţilor în tainele scafandreriei se desfăşoară in următoarele etape:

 

1. Instructajul introductiv care este executat de către un instructor, are durata de 30–45 minute si cuprinde prezentarea următoarelor:

· echipamentul de scufundare şi a modului de funcţionare al acestuia;· modul de folosire a echipamentului pe timpul scufundării· regulile obligatorii de respectat pe timpul scufundării· semnele şi semnalele folosite de scafandri

2. Pregătirea echipamentelor pentru scufundare3. Echiparea scafandrilor.4. Intrarea în apă şi acomodarea cu echipamentul5. Scufundarea propriu-zisă

Echipa de scafandri este formată din 2 – 3 scafandri începători şi un însoţitor scafandru cu experienţă. Adâncimea maximă pe timpul călătoriei subacvatice va fi 6 metri.Pe lângă rolul protector, instructorii noştri au şi un rol de ghid, având o bună cunoaştere a reliefului subacvatic, lucru foarte important pentru o scufundare reuşită.Nimic nu se compară cu prima respiraţie sub apă. După câteva momente de acomodare, veţi descoperi cât de uşor este să te scufunzi şi cât de minunată şi uimitoare este lumea subacvatică .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.