Ghidul Serviciilor
Duo Art Events
inapoi la firma 120 vizite
Poza Cursuri pentru copii
Foto

Atelier de creatieIn cadrul acestui atelier urmarim dezvoltarea creativitatii, imaginatiei si a libertatii de expresie. Cu ajutorul unor materiale simple, vom construi impreuna: masti de carnaval, felicitari, rame foto, semne de carte, animale, papusi, margelute, paiete, inele, cercei si multe altele; decupam, coloram, lipim si improvizam. Cu toate obiectele confectionate se va face o expozitie, apoi fiecare copil isi poate lua obiectele create acasa, pentru colectia personala.

Curs Arta actorului - ImprovizatieExercitii individuale si colective de orientare, coordonare, atentie, concentrare, adaptare. Antrenament corporal (expresivitatea corporala) si vocal (Respiratie - tipuri respiratorii si exercitii de respiratie; Dictie - vocalele, consoanele, exercitii pentru corectarea defectelor de rostire; Voce - orientarea sunetului, exercitii pentru dezvoltarea calitatii vocii: intensitate, nuante, ritm si registre; Igiena vocala - coardele vocale si emisia vocala).

Studiul personajului si a situatiilor dintr-o piesa, fie ea clasica sau inventata de copii. Cursul va incepe prin metoda improvizatiei scenice si pe baza principiului: eu in situatia data. In functie de grupa de varsta se va pregati un monolog, o scena sau o piesa, urmarindu-se situatiile si relatiile dintre personaje.

Curs Bune maniereA avea bune maniere inseamna...sa ne comportam cuviincios cu cei din jurul nostru, indiferent de varsta si conditie sociala, sa fim politicosi si agreabili, sa fim capabili sa ne stapanim emotiile si impulsurile, sa dam dovada de incredere si onoare, sa fim concilianti, sa stim sa aplanam conflictele si sa le evitam, sa fim decenti, sa ne respectam pe noi insine, cat si pe cei din jurul nostru, sa ne stabilim propriile noastre principii morale, pe care sa le respectam cu strictete, sa avem o tinuta si un limbaj impecabil, sa detinem simtul responsabilitatii, sa fim diplomati, sa stim sa actionam in orice situatie.

Intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, cursul de bune maniere ii determina pe copii sa invete si sa aplice cu buna credinta "regulile" de buna purtare. La sfarsitul fiecarui curs se va face o mica sceneta in care copii vor fi pusi in diferite situatii, create special, pentru a putea aplica informatiile noi pe care le-au invatat.

Dans sportiv si de societate - expresivitatea corporalaAccentul va fi pus pe latura artistica a dansului si pe dansul social. Acest lucru presupune insusirea figurilor de baza ale dansurilor, obiectivul fiind ca la finalizarea cursului, cursantii sa fie în masura sa execute dansurile învatate in cadrul unor diferite evenimente sociale cum ar fi: petreceri, spectacole, serbari.

Pentru copiii in varsta de pana la 6 ani vor fi predate exercitii speciale pregatitoare pentru dezvoltarea aptitudinilor ritmice precum si dansuri de grup (meneaito, macarena, zorba) sau in perechi. Vals (cel mai vechi dans social, de origine englezeasca); Tango (pasionalul dans argentinian al contrastelor si miscarilor lente urmate de explozii surprinzatoare pline de energie); Rock-and Roll.

Curs Teatru Papusi si marioneteCopiii vor invata sa-si construiasca singuri papusi simple din materiale ce sunt la indemana oricui si sa manuiasca aceste papusi, precum si alte tipuri de papusi si marionete (Bi Ba Bo, Vayang, marionete simple Tandarei). In afara de aceste activitati se vor face jocuri si exercitii de actorie, precum si exercitii ajutatoare pentru a le dezvolta mobilitatea necesara manuirii papusilor si marionetelor. Toate acestea se vor concretiza în realizarea de mici scenarii in care copiii se vor implica activ, ei fiind creatorii dar si actorii acestor scenete cu papusi si marionete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.