Ghidul Serviciilor
Duo Art Events
inapoi la firma 120 vizite
Poza Dansatori
Foto
Foto

Spectacol dans tiganescTrei actrite vor prezenta trei momente coregrafice care fac parte dintr-un spectacol de dans tiganesc! Primul moment este un moment artistic plin de mister de initiere in lumea tiganeasca, apoi urmeaza doua dansuri specifice tiganesti. Apoi, dansatoarele vor ridica invitatii la dans, garantand astfel o atmosfera placuta, un ring de dans neincapator si multa voie buna.

Spectacol dans Mixaj CulturiO calatorie imaginara, prin intermediul dansului, in culturile africana, indiana, orientala si tiganeasca. Dupa fiecare moment se va face o pauza in care va fi lasata o melodie care va introduce urmatorul dans. Tot momentul dureaza aprox. 30 min. Pentru fiecare moment coregrafic se vor prezenta costume specifice dansului. Apoi, dansatoarele vor ridica invitatii la dans, garantand astfel o atmosfera placuta, un ring de dans neincapator si multa voie buna.

Cursuri de dans pentru mire si mireasa (pentru deschiderea petrecerii) Invatati ce inseamna o pozitie de dans corecta, tehnici pentru a conduce si a te lasa condus, cum sa pasesti si cum sa iesi de pe ringul de dans. Puteti opta pentru valsul mirilor, tango sau un colaj ales impreuna cu instructorul de dans.

Va asteptam cu idei si mai indraznete!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.