Ghidul Serviciilor
Duo Art Events
inapoi la firma 120 vizite
Poza Petreceri
Foto

Tematica petrecerii se stabileste împreuna cu beneficiarul, în functie de dorintele acestuia.

Temele pot fi multe: Harry Potter, fotbal, tenis, teatru, formula 1, horror, premiile Oscar (Hollywood, covorul rosu), carnaval (bal mascat), pirati, clowni, disco (anii 80), Las Vegas, personaje din filme, personaje din desene animate, alb si negru, etc.

Include: Face-painting cu produse speciale GRIMAS Olanda, bodypainting, baloane modelate in diverse forme (inimioare, mii de animalute, flori colorate, sabii, scuturi, pistoale, etc), muzica pentru copii, multe jocuri si multe alte surprize pentru o petrecere de neuitat pentru copilul tau!

Orice copil are o tema, o jucarie sau un personaj din filmele de desenele animate preferat. Uneori incercam sa adaptam o petrecere la o anumita tema, ca de exemplu: o petrecere cu pirati, cu printese sau zâne, cu Harry Potter si Hermione, cu Indieni, cu Alba ca Zapada, cei 7 pitici si Mama vitrega, cu Pinocchio si Zâna cea Buna, Clownul Coco si Clownita Bulinuta, Tarzan, Jane si safari hunters si multe altele. Aceste petreceri sunt foarte distractive atat pentru copii, cat si pentru noi, animatorii.

Nu gasesti tema preferata? Vino cu o idee si suntem mai mult decat bucurosi sa iti personalizam petrecerea!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.