Ghidul Serviciilor
Duo Art Events
inapoi la firma 120 vizite
Poza Ursitoare
Foto
Foto

Noi spunem ceea ce orice parinte vrea sa auda pentru copilul lui, pentru ca gindurile exprimate devin lucruri reale. Si-atunci sa fie numai ginduri bune!

Ursitoarele vin, costumate in haine de poveste si, cu ajutorul baghetelor magice si a vorbelor bine alese, dau nastere unei atmosfere plina de emotie si solemnitate. Ca in stravechile ritualuri, pasind incet in jurul parintilor, care isi tin pruncul in brate, in atentia tuturor, ursitoarele ureaza numai de bine celui mic. Dupa dorinta familiei, se cladeste, din ursita in ursita, viitorul luminos al copilului. Astfel, se prezice viata lunga si sanatate, frumusete si bunatate, cariera si bani multi, dragoste si fericire, familie mare si noroc in tot si-n toate.

Intr-un dans, pe cat de maiestuos, pe atat de ceremonios, cele 3 Ursitoare se rotesc in jurul parintilor si al copilului dand glas prevestirilor de lucruri bune. Ritmate si rimate, urarile vorbesc despre sanatate si noroc, despre cariera si bogatie, parinti si bunici, despre casatorie si familie. Toate pentru ca pruncului si familiei sale sa le fie drumul lin in viata.

Spectacol deosebit care va amuza si va emotiona toti invitatii! Textul ursitoarelor este personalizat, atmosfera si costume marcate de originalitate! Este un spectacol regizat, cu o coregrafie deosebita, live, cu text in versuri personalizate!

Avem 2 ursitoare sa-si permita fiecare, 3 ursitoare vesele si-ncantatoare, dar si 4 : cu 3 ursitoare bune si una fasneata si petrecareata!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.