Ghidul Serviciilor
Arena Aquasport
inapoi la firma 204 vizite
Poza Fitness
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Fitness-ul reprezinta o conditie esentiala pentru a arata si a ne simti mai bine, pentru a dobandi acea armonie a mintii si formei fizice. Exercitiile nu pot fi decat benefice pentru starea noastra de sanatate, avand un rol deosebit in definirea corpului si asigurarea unei senzatii de confort pentru organism.

Cu totii ne dorim un corp sanatos si bine intretinut insa cand vine vorba de a lua parte la activitati care ar ajuta la indeplinirea acestei dorinte gasim o multitudine de motive care ne “impiedica” sa trecem la treaba : nu e timp, nu avem dispozitia necesara, prietenii si familia nu ne sustin.In aceste conditii, va intrebati care este secretul atingerii acestui obiectiv ?

Acceptati provocarea clubului de a lua parte la antrenamentele de fitness si gimnastica aerobica desfasurate intr-o sala dotata cu aparatura de ultima generatie, alaturi de instructori calificati cu ajutorul carora veti ajunge in scurt timp la forma, greutatea si starea de spirit dorita!

Acordam o atentie deosebita caracteristicilor fiecarui individ : varsta, sex, greutate, conditie fizica, stare de sanatate, scop urmarit , avand grija ca antrenamentul dumneavoastra sa fie personalizat pentru a va satisface nevoile in cel mai bun mod posibil.

Daca inca nu v-am convins, va prezentam o parte din multiplele avantaje ale practicarii regulate a acestui sport :

Acestea fiind spuse, va invitam sa va TRANSFORMATI STAREA SI CORPUL PRIN SPORT !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.