Ghidul Serviciilor
Domeniul Seniorilor
inapoi la firma 139 vizite
Poza Vanatoare si pescuit
Foto

Pasiune. Sport. Arta.

Una dintre cele mai frumoase activitati de relaxare si delectare o poti practica in apropiere de Domeniul Seniorilor. Locul cel mai atractiv pentru pescuit, dupa cum stii, este Dunarea.Aici ai posibilitatea sa pescuiesti somotei, ciortanica chiar si crap sau celebra scrumbie de Dunare.

Vino cu echipamentul complet si cu specialistii in domeniu, iar noi te putem ajuta sa organizezi un concurs puternic de pescuit la Dunare, pentru cei care stiu cu adevarat secretele acestui sport.La doar 3 km distanta intalnesti 3 balti renumite pentru pescuitul sportiv. Baltile sunt cunoscute pentru capturile impresionante pe care le poti prinde si de asemenea pentru competitiile antrenante la care poti participa.

Vii la Domeniul Seniorilor pentru ca stii ca aici vei gasi oamenii care iti pot recomanda cele mai bune balti si cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.