Ghidul Serviciilor
Domeniul Seniorilor
inapoi la firma 139 vizite
Poza Vanatoare si pescuit
Foto

Vanatoarea presupune pasiune pentru natura, cunostinte despre animale si tehnici de vanatorie, dar si ratiune, credinta, autoeducare, autocontrol, talent si experienta.

Vanatoarea este un sport a carei poveste este cel mai bine spusa de catre un cunoscator: "Felul in care inima pompeaza atunci cand astepti vanatul, urmarirea lui si sunetul glontului iesit pe teava pustii ma fac sa revin la Domeniul Seniorilor pentru o adevarata partida de vanatoare." (Petru Cojocaru - vanator amator).

La baza Domeniului, se intind doua fonduri de vanatoare: Prundu si Sitaru, al caror areal depaseste 23000 ha. Poti vana aici iepuri, mistreti, fazani sau chiar caprioare.

Pentru o partida buna de vanatoare te asteptam la Domeniul Seniorilor! Iar daca esti nerabdator sa degusti vanatul proaspat capturat, bucatarii nostri ti-l pot prepara de indata ce ajungi la Domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.