Ghidul Serviciilor
Casa Amanet Ags
inapoi la firma 282 vizite
Poza Cumparari aur
Foto

 Aurul este o investitie sigura, mereu. Daca ai investit in aur sub forma de lingouri de aur sau de alte metale pretioase, la noi le poti valorifica la un pret competitiv pe piata.

   Indiferent de puritatea aurului si de dimensiunea si greutatea lingoului, primesti banii pe loc. Probabil este pentru fiecare dintre noi un vis sa avem o camera de valori plina de lingouri de aur.

   Chiar daca nu sunteti fericitul posesor unei astfel de averi dar aveti un singur lingou de aur sau o bara de aur si doriti sa o valorificati, va stam la dispozitie. Indiferent cat de sigura este investitia in aur, este important sa se afle si in siguranta.

   Daca nu aveti un loc asigurat de depozitare pentru lingouri de aur, le puteti valorifica sau ni le puteti incredinta spre pastrare. Avem sisteme speciale de depozitare si pastrare in bune conditii iar daca vinzi, cumparam lingouri de aur pentru a face rost de lichiditati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.