Ghidul Serviciilor
Casa Amanet Ags
inapoi la firma 282 vizite
Poza Cumparari diamante
Foto

Diamantele au un loc aparte in lumea bijuteriilor si a obiectelor de valoare. De unu, doua sau mai multe carate, dau stralucire si prestanta oricarei bijuterii. Cumparam diamante de orice fel iar expertii nostri le vor evalua in functie de numarul de carate, de culoare, claritate si taietura.

   Cumparam diamante impreuna cu bijuteriile de care sunt prinse, de exemplu un inel cu diamant sau o brosa cu diamante sau simple. In primul caz, bijuteria de aur sau alt metal pretios impreuna cu diamantul respectiv este evaluata ca o piesa completa avand o valoare mai mare, de obicei in functie de lucratura, stil, modul cum sunt combinate cele doua.

   Daca ai diamante de orice fel si doresti sa le vinzi, te asteptam. Cumparam diamante albe, de sub un carat sau de mai multe carate, diamante fanteziste, diamante rare, diamante cu incluziuni sau cu zgarieturi, diamante neslefuite sau slefuite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.